Pallkragar och söndagsaktiviteter

_DSC6702

_DSC6710

.

Hej söndag

.

Sommarfeelingen från förra helgen försvann lika fort som den kom, men det verkar bli ganska ok idag ändå. Solen pressar sig just nu genom det grå himlatäcket och ljuset sipprar så sakteliga in i vårt hus igen.

När jag vaknade var jag sugen på någon utflykt idag så planen är Kungsbyn och Ängsö. Senare i eftermiddag ska jag pyssla i trädgården. Har flera projekt jag ännu så länge bara planerat i huvudet.

Pallkrageodlingen jag började med för 2 år sedan måst bli klar, och få sin final touch. Och sedan ska det bli en rund rabatt kring det lilla trädet jag planterade förra året.

Alltså förra året, när jag var på väg att ”gå in i väggen”, minns jag nästan ingenting ifrån, bitvis. Exempelvis har jag ingen aning om vad det är för träd jag köpt – namnet är helt bortblåst! Röda fina blad och små rosa helt ljuvliga blommor… Någon som har något förslag?

Ha en fin fin dag så hoppas jag att vi ses till kvällen igen!

.

Kram kram

Helena

.

.

from Drömhus http://ift.tt/1ZT11qD
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다