Svanen i vardagsrummet istället

_DSC7001

.

Hej ny vecka!

.

Det verkar som att sommaren kommit tillbaka. Dagen har varit helt strålande här i Västerås. När jag hämtat Lillan och hennes kompis på skolan åkte vi till Tullhuset för att hämta lite tygprover till en soffa vi ska beställa till huset i Abu Dhabi. Väl där inne bland alla härliga sommarnyheter blev vi förstås kvar en stund och ut kom vi med både nya gummistövlar till Lillan och Flipp flopps, örhängen och en härlig svassig klänning till mig. Efter det var det omöjligt att inte slå sig ned på kajen med varsin smarrig glass i handen  :-)

Nu är vi hemma och jag ska ta och laga lite mat. Sedan blir det lite jobb och packa och fixa till kvällen.

Ja just ja, som ni ser har vi möblerat om lite spontant igår kväll. Svanen fick komma ned från sovrummet, eftersom den passade så bra i färg med våra nya tavlor, Bertoias Diamondchair fick då ta plats där det lilla marmorbordet med mässingsben stod. Det bordet är fint, men vi måste hitta en alternativ placering till det. Kändes för övermöblerat nu när matsal och stolar är på plats. Vi vill ha det luftigt och inte så plottrigt.

Nej hej, nu var det lite mat här då till de små! See you!

,

Kram kram

Helena

.

 

from Drömhus http://ift.tt/1UoOTMG
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다