Tidig morgon i Villa Skogsbrynet

_DSC7198

.

Godmorgon!

.

Där inne ligger familjen och sover. Själv har jag vari vaken sedan 04.00. Jag åker till Abu Dhabi tidigt i morgon bitti och hade så mycket att fixa här hemma innan avfärd så det var bara att gå upp i ottan. Det är inte så svårt den här årstiden, det är värre på vintern när det är bäckmörkt. Nu är det ljust och fåglarna kvittrar och det känns faktiskt rätt ok.

Den här sommaren, sommar nr 4 i det här huset, ska fasaden bli helt klar. Den som är uppmärksam ser att de små fyrkanterna runt fönstren saknas på det stora fönstret till höger. De saknas på ytterligare några fönster på andra sidor, men det ska alltså fixas nu i sommar. Det är en keramiker i Ramnäs som handgjort 100 små fyrkantiga plattor som ska muras in i rätt mönster för att fasaden sa bli klar. Fasaden var så skadad nr vi köpte huset att vissa plattor hade fallit ned. Runt andra fönster fanns inga pga att huset fått nya fönster i historien. På framsidan, där den ”utbyggda” entré-delen är var det inte puts överhuvudtaget utan träfasad, så där fanns inga rutor, men nu är där putsat så nu ska rutorna dit!

Nu ska jag gå upp och väcka Lillan!

.

Kram kram

Helena

.

from Drömhus http://ift.tt/25vAgw5
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다