Visdom och vidder

6ee363e5-3e15-48a3-ba6e-365438f1f476-horz

Från min telefon 🙂

 

Hallå hallå

Här i Lofsdalen går livet sin gilla gång, eller sengång kanske man ska säga. Inte går det fort och inte händer det mycket, men det är just så jag vill ha det.

Våren var kaotisk på många sätt och den berömda väggen var nära när allt kulminerade strax för midsommar. Nu  har jag vilat både kropp och själ i drygt en månad och känner mig väl rustad inför höstens arbete.

Mitt liv har en tendens av att innehålla lite för mycket stress och alldeles för lite motion. Jag måste verkligen ändra på det. Kommer aldrig att bli något träningsfreak, men jag måste verkligen få in lite vardagsmotion i mitt liv, för hälsans skull.

Idag har jag tagit en promenad på nästan 2 timmar ut på fjället alldeles själv. Storslagen natur och precis lagom intensitet i ”träningen” = helt underbart! Vanligtvis älskar jag tystnaden där ute, men idag hade jag Malou von Sivers och Gunhild Stordalens ”Sommar” i öronen. Jag njöt verkligen av att lyssna på dessa två briljanta kvinnors visdomsord under promenaden. Vidderna och deras kloka ord gjorde liksom att hela upplevelsen blev upphöjd till 2 på något vis.

Nu ska jag faktiskt jobba lite och göra rätt för mig innan det blir fredagskväll och mys i stugan.

.

Ha en riktigt härlig kväll goa vänner!

 

Kram kram

Helena

from Drömhus http://ift.tt/2atS7kb
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다