Exotiskt inslag är numera borta

_DSC2519

 

Renarna, jag saknar dem verkligen.

.

Tidigare år har vi mer eller mindre varje år haft stora flockar av renar som vandrat över vår tomt fram och tillbaka ett par gånger varje dag, men nu är de i princip helt borta. Andra stugägare har klagat till renägare, de tycker att djuren förstör på tomterna (här finns bara natur och skogstomter).

Om jag förstått det hela rätt har renägare varit här med helikopter och jagat bort renarna från markerna runtikring området vi bor i. Synd tycker vi, eftersom de är så söta och verkligen ger hela ”fjällivet” en ytterligare dimension. De har varit ett exotiskt inslag som fått alla besökare här i vår stuga att gå fullständigt bananas med mobiltelefonernas kameror!

Men som sagt, verkar vara slut på det nu, om inte renarna hittar tillbaka förstås! De kan boa på vår tomt om de vill 🙂

.

Om du vill får du gärna gilla Drömhus på Facebook ♥ Sidan hittar du HÄR

.

Kram kram

Helena

from Drömhus http://ift.tt/2aDM5wQ
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다