När man får en kväll med styvdottern i storstaden

_DSC8970

Lillans stora storasyster hängde med mig på pressvisning hos Duro. Vansinnigt fina tapeter som helt klart tände en tanke om att kanske tapetsera sovrummet… (HÄR ser du fler bilder).

 

Tänk de där små tjejerna som jag träffade första gången för 13 år sedan, de var bara 6 och 8 år gamla då, så stora de blivit. Tänk att jag har fått ta del av nästan hela deras liv och tänk att de blev storasystrar till vår lilla Tilda. (Hon heter inte Lillan, jag kallar henne bara för det, eller Lillis, eller Sessan eller Fisen eller Fröken Löken, Tildis, Tildelur, eller något annat som passar just för stunden).

Självklart går det inte bara på spikrak räls när man träffar någon som har barn, men jag tror att det finns både enklare och svårare varianter. Jag gissar att jag, eller vi, har klarat oss med den enklare varianten. Inga jättekontroverser och rara barn som accepterat mig och situationen redan från dag A.

 

_DSC8964

 

_DSC8989

 

Tjejerna är 19 och 21 nu och vi har en fin relation vilket jag uppskattar mycket. Förra veckan hängde jag med dem i Stockholm. Stora storasystern och jag på torsdagkvällen (och på hotell på natten), och så kom mellansystern på fredagen och hängde med mig runt i badrumsbutiker och på lite annat.

 

_DSC8963

 

_DSC8961

.

Storasyster och jag promenerade genom ett ”nyduschat” Gamla Stan.

.

_DSC8995

.

 På väg mot Lydmar passerade vi Grand Hotel (och där ska jag banne mig bo nästa gång jag ska till Stockholm).

.

_DSC8996

.

Senare passerade vi den här tjusiga figuren och hans kompis 🙂

.

_DSC8999

..

Till slut landade vi på Nobis och tog oss en bit mat (eller hehe, jag var inte hungrig så jag tog en citronglass som badade i Prosecco, sjukt gott) innan vi gick tillbaka till hotellet.

.

Kram kram

Helena

 

from Drömhus http://ift.tt/2bU6rRU
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다