Tänk vilken utsikt vi hade

DSC_31820001_1

Den här bilden, tagen från bryggan vid vårt förra hus, var det 3e inlägget jag gjorde när jag först började blogga 🙂

 

Om 18 dagar är det 8 år sedan jag postade mitt första blogginlägg här i bloggen som då hette På Vår Udde.

Det här inlägget blir nummer 2432. Fatta, 2432 gångar har jag suttit framför datorn och funderat på vad jag ska dela med mig av till er. Inte konstigt att fantasin och idéerna tryter emellanåt. Finns det något mer jag kan visa, eller blir det bara upprepningar? Styr jag kanske tom mitt liv lite på ett sätt som gör att jag får nya saker att blogga om hela tiden? Så är det nog lite för oss alla, medvetet eller omedvetet.

Känner mig allt lite nostalgisk när jag tänker tillbaka på vilken resa det varit sedan den där dagen för 8 år sedan när det första inlägget publicerades. Så annorlunda allt är nu, men ändå inte på något märkligt sätt…

En ska som definitivt är annorlunda är utsikten där jag bor. När jag började blogga var Lillan nyfödd, och jag var uppe en gång varje natt för att amma. Vi bodde vid vattnet då och jag hade nyss fått min första kamera. Det hände ofta att Lillan somnade om mätt och belåten, medan jag tassade ut på altanen för att fånga det skådespel som utspelade sig över sjön.

Vädrets och årstidernas skiftningar var makalösa där ute på Udden. Är det något jag saknar därifrån så är det just det. I stan ser man knappt skillnad…

 

Kram kram

Helena

from Drömhus http://ift.tt/2bBMsEP
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다