Fredagsgöra och färgbomb i trädgården

_DSC9573

 

Hallå hallå

 

Woops, var tog den här veckan vägen då? Tyckte inte det var länge sedan jag skrev om vårt ”kalasmaraton” förra helgen, och så vips är det helg igen, och kalas igen. Den här helgen nöjer vi oss dock med 2 kalas.

 

_DSC9578

 

Lillan ska på discokalas ikväll och här hemma blir det kalas för lilla mamsen imorgon. Mamma kommer faktiskt att ”flytta in” här redan idag och stanna till söndag. Jag vill absolut inte att mamma ska vakna upp ensam på in födelsedag, och inte vill jag att hon ska somna själv heller på födelsedagskvällen. Lika bra att rå om henne hela helgen alltså. Imorgon kommer syster med familj och mammas bror också, så idag blir det kalasplanering och receptletande för hela slanten.

 

_DSC9591

 

Ute strålar solen och höstfärgerna i trädgården är nästan bedövande på sina håll. Tog en sväng med kameran i morse, men det var aningen för mörkt för att med bilder kunna återge alla underbara rödgula skiftningar. Blir säkert mycket finare bilder om man fotar på kvällen i mjukt kvällsljus. Får se om jag tar en vända till mot kvällen.

 

_DSC9593

 

Nu ska jag ta och jobba lite, svassa runt en sväng med dammsugaren, torka av inne på toaletterna och se över blomvaserna på borden (kanske plockar jag in lite höstiga grenar) innan jag börjar planera för kalaset imorgon.

Någon enkel middag till kvällen ska jag också planera. Men det får bli något väääldigt enkelt för jag vet hur det blir när fredagskvällen kommer. Då är jag oftast sjukt trött och panikhungrig, hahaha!

 

Ha en riktigt härlig fredag hörrni, så hörs vi sedan!

 

Kram kram

Helena

from Drömhus http://ift.tt/2deIl5O
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다