Badrummet från olika håll och planering på det

_dsc0679-2

 

Go´kväll i stugorna

 

Mysig eftermiddag blev det med Lillan och mormor som sällskap. Vi botaniserade runt bland allt juligt på Åsby och så tog vi oss en smarrig fika på det.

När vi kom hem bakade Lillan och mellansystern pepparkakor och så hade den dagen gått. Jag är glad att jag tog en heldag ledigt idag. Det var så mysigt. Jag har jobbat undan en del så jag kände att jag kunde unna mig lite ledighet och kvalitetstid med Lillis och mormor. Imorgon är det Landstingsstyrelsen, så då gäller det att vara på tårna igen (jag jobbar deltid som politisk sekreterare för KD i Landstinget Västmanland för den som undrar).

 

_dsc0681-3

 

_dsc0677-3

 

Här kommer lite badrumsbilder igen.

Olyckligtvis blev det ännu ett stopp i bygget, men de räknar med att dra igång i mitten av nästa vecka igen. Efter det borde inget mer oförutsett ske…

Som ni ser är det snedtak på 2 av 4 väggar. De är väldigt branta, så man kan gå ganska nära utan att slå i huvudet, vilket är bra. Det är ganska lite golvyta som går bort under. I övrigt är det över 3 meter i takhöjd, vilket inte riktigt framgår på bilderna.

”Innanmätet” och golvet i duschhörnan ska få en mycket snygg glasmosaik (som ser ut som marmor), medan utsidan ska få samma vita kakel som resten av rummet.

Ovanför handfatet/komoden och toaletten, blir det en jättestor  spegel. Och ovanför den tänker jag mig en grå Bestlite lampa. Man ser det knappt på dessa bilder men snedtaken och kommoden (från Ikea) är gråmålade. Så jag tror det blir snyggt med en grå lampa. Ev blir det en grå med mässing och till det mässingsknoppar på kommoden. Vill gärna få in lite värme och då passar det bra med mässing tycker jag.

Takstolen vet jag ännu inte vad jag ska göra med… Antingen betsar vi den i någon brunaktig variant, kanske åt det svarta hållet, eller så målar vi den mörkare grå. Jag vet faktiskt inte… Vad tycker ni?

 

Kram kram

DrömhusHelena 

 

 

from Drömhus http://ift.tt/2gGLDxu
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다