Juldukningen

_dsc1219

 

Så fick jag då äntligen ändan ur för att i grevens tid göra ett blogginlägg julen 2016.

Det var precis som att jag på kvällen dan före dan gick in i julkoma. Stressen försvann och jag pysslade och donade och småpratade med mamma och hade det alldeles alldeles underbart mysigt.

På julaftonen hade vi fullt schema med aktiviteter till långt in på kvällen. Men även då var allt så lugnt och ingen stress och bara mys och chill. Jag brukar ha en förmåga att stressa upp mig något alldeles väldigt vid sådana här tillfällen. Men inte i år. Nej i år har allt bara gått så lugnt och fint, och bloggen och Instagram har varit långt långt borta. Har iofs kastat ett halvt öga på insta då och då för att se vad mina vänner har haft för sig, men det är verkligen allt. Nedkopplad de Lux kan man nog säga.

 

_dsc1223

 

Det får helt enkelt bli någon slags julrace här på bloggen nu istället och först ut är juldukningen. Eller detta är faktiskt juldagsdukningen, eftersom jag helt enkelt inte fotade julaftonsdukningen förrän det var mörkt och vi skulle sätta oss till bords. Dukningen på juldagen blev exakt den samma så det spelar ingen roll.

En toktraditionell juldukning i vitt, grönt och juligt rött. Granris, röda äpplen (som ljuslyktor), röda bordstabletter, röda rosor och lite mässing. Ljusen är gröna och en ny favorit!

 

_dsc1221

 

Hoppas ni haft en fantastiskt fin jul och så önskar jag er förstås en riktigt god fortsättning!

 

Kram kram

DrömhusHelena

 

from Drömhus http://ift.tt/2i9PTdi
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다