En helt vanlig elefant och 2017 är snart här

_dsc1248

M kom hem med en bronselefants som hamnade i fönstret i tv-rummet. Ett ovanligt smutsigt fönster ser jag här… Burrr!

 

Hej hallå

 

Jodå, jag har börjat smyga undan julen lite här och var här hemma nu. 2017 är i antågande och jag vill gärna breda plats för det nya året. Ett år som för mig ska gå i friskhetens tecken.

Vet ni att jag har inte tagit en migräntablett eller en Treo på flera veckor nu. Alltså, det har inte hänt på kanske 20 år. Några dagar här och där har jag klarat mig utan, men sällan flera veckor i sträck. Det var urlänge sedan. Jag är så tacksam att min hypotyreos upptäcktes och att jag fått medicin som hjälper.

Kan hända börjar jag röra mer på mig också 2017. Jogga kanske eller träna lite tillsammans med M nere i vårt gym i källaren. Han är gammal elitidrottare och tränare så han kan lätt sätta ihop ett ”komma-igång-program” som passar mig. Bara jag ber honom…

Nåväl, 2017 innebär för mig även en del förändringar och stora utmaningar. Något jag verkligen ser fram mot. Det pirrar i kroppen och jag kan knappt bärga mig tills det drar igång. Jag har planerat det länge, men i vanlig ordning gör jag allt i sista sekunden så det känns stressigt ändå. Sådan är jag, presterar bäst under press, men mår inte särskilt bra av det, så DET är något jag ska ha som mål att få bukt med nästa år.

 

Kram kram

DrömhusHelena 

 

 

 

from Drömhus http://ift.tt/2hwuYQh
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다