Äntligen är gardinerna färdiga – det tog bara 6 månader

DSC3353-640x958

DSC4645-640x960

Såhär såg det ut innan gardinerna kom på plats. Imorgon ska ni få se vad fint det blev med dem upphängda. Så mycket mer ombonat och mysigt!

.

Finaly gardiner in da house!

OMG, så sprang det iväg tre dagar och inte ett enda litet blogginlägg har jag producerat! Det här ska ju bli det bästa året ever för den här bloggen och då går det inte att tystna så länge… Ni är många nya läsare här nu, tillsammans med alla som hängt med länge, och jag är så glad för er allihopa!

Vet ni, igår tog jag tag i det… gardinerna… de som legat och skavt från i september eller något. Nu är de äntligen klara och uppsatta, tjohoooo!

Planen var att ha dem i vardagsrummet men jag ombestämde mig och har satt upp dem i hallen och det blev så fiiint! Lillan kom ned och tittade och sa ”Mamma vad fint det blev, det ser ut som om vi bor i ett slott nu”.

Gardinerna är i finaste champagnefärgade siden och fodrade och välsydda som sjutton (mamma du kommer att bli stolt över mig när du ser dem). Vanligtvis har jag på tok för lite tålamod med saker som tar för lång tid. Exempelvis tycker jag att det är urdrygt att nåla fållar, och syr helst bara på utan att nåla först. Men den här gången har jag gjort allt så supernoga, så en sömmerska skulle inte kunna ha gjort det bättre :-)

Dessvärre hade det förstås blivit mörkt igår när gardinerna var på plats, och idag lämnade jag hemmet 07.40 i morse och kom hem vid 21.00 efter en lång dag med flera möten, så någon möjlighet att fotografera hela härligheten har jag inte haft. Lovar att visa bilder imorgon när det blir ljust igen!

Näe, nu är jag helt slut, nu blir det ryggläge i soffan en stund innan jag hoppar i bingen.

Ses imorgon!

Kram kram

Helena

from Drömhus http://ift.tt/1U2iRIJ
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다