Här jobbar jag när jag inte puffar kuddar

gamlasjukhus_600

Den fina bilden är tagen av Daniel Lillman, en fotograf Helena Köhl Home AB samarbetat med för Fastighetbyrån i flera år.

.

Ibland är det som förgjort

Jag skulle ju fota mina fina gardiner i dagsljuset idag, men inte hann jag det inte. Här sitter jag kvar på kontoret och skriver så tangentbordet ryker. Landstingshuset är tyst och de flest har gått hem.

Lillan var in här på mitt kontor en gång, en lördag, men hon tyckte att det var superläskigt här. Det är Västerås gamla sjukhus, men nu finns bara kontor här. Sjukhusstaben, politiker och annan administration finns här. Det är väldigt fint renoverat med mycket av den gamla charmen och sjukhusmiljön bevarad. Breda vackra kalkstenstrappor, högt i tak, takmålningar, massor av vackra fönster osv.

Jag och alla andra Västeråsare födda innan 1973 är födda här. Jag sitter faktiskt själv i korridoren där BB låg, så visst känns det lite speciellt kul att jag faktiskt är född just här, just där jag sitter och skriver detta. Snart 44 år sedan…

Nu ska jag åka hem!

Kram kram

Helena

from Drömhus http://ift.tt/1RdXsKh
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다