Piffade tjejer i försenat inlägg

Foto 2016-03-23 12 03 34 Foto 2016-03-23 13 40 21

Avlutade fotosessionen med god lunch på Miss Clara

.

Godmorgon (hoppsan, skrev detta  morse men det publicerades aldrig då…)

Skärtorsdagen är här och här sitter jag i morgonrock, borde inte jag sätta på mig sjaletten, hoppa på kvasten och kvista iväg till Blåkulla kan man tycka? Jodå, jag ska iväg, men jag har lite att fixa först. Blogga till exempel, måste blogga först!

Igår hade jag kul i Stockholm med mina helt underbara bloggkollegor på Sköna Hem. Vi blev tillfixade av sötaste @eleonorbergman och sedan fotograferade vi nya headers till våra bloggar. Usch och fy vad jag tycker att det är jobbigt att bli fotad. Jag borde verkligen träna på det…

Alltså på riktigt tror jag att jag ser ut på ett helt annat sätt än vad jag faktiskt gör. Jag menar, när/om jag tar en selfie eller tittar mig i spegeln, då gör jag med största sannolikhet en min där jag tycker att jag ser ”snygg”ut och så tror jag att jag ser ut så. Men när så någon annan tar en bild och jag inte ser mig själv i bild samtidigt, jamen då ser jag ju helt annorlunda ut. Ghaaaaa! Rynkig, ärrig och jäklig är jag men just den där känslan av att jag måste räta till ansiktsuttrycken på ett speciellt sätt för att se ut som jag tror att jag ser ut (fattar ni?) är verkligen skum.

Well, resultatet från fotograferingen lär ni få se snart, men här är några bilder från gårdagen i alla fall!

Kram kram och kom ihåg att hålla till höger och hälsa om vi möts där uppe i skyn idag!

Helena

from Drömhus http://ift.tt/1o8Avwc
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다