Påskfint i fjällhuset

_DSC6378

_DSC6385

_DSC6389

.

Hej långfredag

Efter lite jobb och packande hemma rullade vi upp till Lofsdalen igår.

Påsken och lovet ska firas här med mamma och pappa som kommer upp med min systers två äldsta pojkar på söndag. Min svägerska och svåger är också här med sina barn och vänner, så Lillan har snart en hel liten hög med kusiner här uppe. Det är bra det för annars blir hon lite ensam ibland när inte storasystrarna är med.

Storasystrarna, som inte är mina flickor för er som undrar, blir hela 19 och 21 år i år och en av dem har flyttat hemifrån till egen lägenhet, så de är inte alltid med när vi gör saker med familjen längre. Men jag måste nog säga att de är med oss väldigt mycket ändå, för att vara så gamla. De älskar sin lillasyster och tar faktiskt alla chanser i världen att få tillbringa tid med henne. Jag är väldigt glad över att de är så tighta!

Strax ska jag och Lillan sticka till backen och möta upp M som redan dragit. Sen ror jag att det vankas afterski i det nybyggda wiskeylagret Mackmyra byggt på toppen på fjället. Europas högst belägna wiskeylager ska det visst vara. Vi har tillsammans med några andra köpt oss en tunna wiskey där, får se om vi kanske får smaka på den :-)

Ha en skön långfredag nu, så ses vi sedan!

Kram kram

Helena

 

from Drömhus http://ift.tt/1VN2hMk
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다