Påskriset 2016

_DSC6391

_DSC6404

Lillan har fixat påskriset, det blev en blandning av alla påskris vi haft sedan vi firade första påsken här 2014. Att bara använda de lila och ljusbeiga fjädrarna (som knappt syns i bild), det var tydligen supertrist. The moore the merrier gäller alltid för Lillan!

.

Hej hej och Glad Påsk på er igen

Här var det blåsigt värre på fjälltoppen. Planen för dagen är att hyra snowboards men jag vet inte om jag är så sugen när det blåser såhär. Det kan vara lite lugnare borta vid backen, eftersom barnbacken och de lättare backarna ligger inbäddade i skog. Tar det efter lunch kanske.

Annars är det påskmiddag fram mot kvällen som gäller. Stekte köttbullar och gjorde Janssons frestelse igår kväll så det känns skönt att det är klart. Tror att jag ska ta och baka en kladdkaka nu, så är det klart också.

Annars händer inte så mycket här, Lillan ligger och slappar med en film i Ipaden, M läser en bok och jag, ja jag sitter här och bloggar :-)

Vad har ni för er då?

Ses sedan!

Kram kram

Helena

from Drömhus http://ift.tt/1RtJQqR
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다