3 koppar för en tjuga är påskens kap

_DSC6395

_DSC6400

På väg upp hit kom jag på att vi inte hade några äggkoppar här. Döm om min förvåning när jag på ICA i Sveg hittade jag dessa fina äggkoppar. De kommer från ICAs egna sortiment och kostade inte mer än 20 kronor för 3 st. Måste väl ändå ses som ett kap? 

.

Tålamod eller inte

Idag strålar solen över Härjedalsfjällen och en härlig dag i backen väntar.

Igår testade Lillan och jag snowboard. Jag har åkt några gånger i typ historisk tid och skulle ”lära” Lillan var det tänkt. Om vi säger såhär, stämningen i backen var stundtals lite ”sådär”. Lillan hade inget som helst intresse av att lyssna på mina instruktioner, förtroendet var noll, och jag upptäckte att jag hade absolut inget som helst tålamod med henne när hon bröt ihop och låg sur och raklång i snöslasket… M (min sambo och pappa till Lillan och hennes systrar) tog över och coachade, trots att han aldrig stått på en bräda, och tålamodet måste jag säga var en ängels.

Lustigt det där, när Lillans storasystrar var små (de är inte mina flickor) var det jag som hade tålamod med att lära dem skidor, skridskor, simning osv. Då var det M som fullständigt saknade tålamod, och jag fick rycka in, när framförallt mellantjejen surade ihop och inte fick till det med slalomskidorna i backen t ex :-)

En rolig detalj är att när Lillan spelar handboll, skulle hon aldrig ifrågasätta instruktioner eller sura ihop. Det tränaren säger är lag och förtroendet för tränaren är 100-procentigt. Vem tränar då Lillan i handboll? Jo det gör Lillans storasystrars mamma, M:s exfru alltså. Hahaha, hänger ni med i svängarna?

Idag kör vi skidor för husfridens skull!

Kram kram

Helena

 

from Drömhus http://ift.tt/1SgdIqo
via IFTTT

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다